Распоред наставе на РТС 3

РТС Планета

Моја школа

Прописи и документација

Правна и педагошка документација.

Више..

Огласи

Текући огласи, јавне набавке, конкурси, итд...

Више..

Упис у први разред

Потребна документација.

Више..

Обавештење о упису првака за школску 2021/2022. годину

Поштовани родитељи/законски заступници,

На основу дописа Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије обавештавамо Вас о следећем:

1. Од 01.04.2021. године биће Вам омогућено да електронским путем искажете интересовање за упис детета у одређену школу (нашу школу) преко портала еУправа https://ezakazivanje.euprava.gov.rs/#pretraga

2. Услуга се зове Исказивање интересовања за упис у основну школу.

3. На тај начин родитељи/законски заступници будућих првака остварују комуникацију са школом у коју ће касније бити уписано њихово дете (школе евидентирају заинтересованост родитеља/законских заступника за упис детета у нашу школу)
Напомена: Уколико родитељ/законски заступник не искаже на овај начин заинтересованост, не доводи се у питање упис детета у први разред основне школе.

4. Родитељима/законским заступницима који су преко ове услуге исказали интересовање, електронском поштом биће послата нотификација (обавештење) о датуму уписа у основну школу (након дефинисања уписа од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја).

5. На порталу еУправа биће доступна услуга еЗаказивање термина за упис и тестирање (омогући ће родитељима/законским заступницима да једним доласком у школу заврше све активности које су увези са уписом детета у школу, а након уписа, истог дана, педагошко-психолошка служба вршиће тестирање детета).

 

Ко не буде могао да искаже интересовање за упис у нашу школу путем Портала еУправа, може то да уради путем телефона на број 0628032199, сваким радним даном од 8ч до 13ч или преко е-адресе ospambukovica@gmail.com.

Поштовани родитељи/законски заступници деце, наших будућих ученика, поступите на један од горе наведених начина.

Услов за упис испуњавају деца рођена од 1. марта 2014. године до 1. марта 2015. године.

 

С поштовањем,

Дирекор школе

Славица Марјановић

Menu
Menu