РТС Планета

Моја школа

Упис у први разред

Поштовани родитељи/законски заступници,

 

на основу дописа Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије обавештавамо Вас о следећем:

1. Од 01.04.2020. године биће Вам омогућено да електронским путем искажете интересовање за упис детета у одређену школу (нашу школу) преко Портала еУправа ...https://ezakazivanje.euprava.gov.rs/#pretraga

2. Услуга се зове Исказивање интересовања за упис у основну школу

3. На тај начин родитељи/законски заступници будућих првака остварују комуникацију са школом у коју ће касније бити уписано њихово дете (школе евидентирају заинтересованост родитеља/законских заступника за упис детета у нашу школу)
Напомена : Уколико родитељ/законски заступник не искаже на овај начин заинтересованост, не доводи се у питање упис детета у први разред основне школе.

4. Родитељима/законским заступницима који су преко ове услуге исказали интересовање, електронском поштом биће послата нотификација (обавештење) о датуму уписа у основну школу (након дефинисања уписа од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја)

5. На Порталу еУправа биће доступна услуга еЗаказивање термина за упис и тестирање (омогући ће родитељима/законским заступницима да једним доласком у школу заврше све активности везане за упис детета у школу, а након уписа, истог дана, педагошко-психолошка служба вршиће тестирање детета)

Ко не буде могао да искаже интересовање за упис у нашу школу путем Портала еУправа, може то да уради путем телефона на број 0628032199, сваким радним даном од 8h до 13h или е-адресу ospambukovica@gmail.com.

Поштовани родитељи/законски заступници деце, наших будућих ученика, поступите на један од горе наведених начина.

Услов за упис испуњавају: деца рођена од 1. марта 2013. године до 1. марта 2014. године.

 

С поштовањем,

Дирекор школе

Славица Марјановић

Измењено 9. 4. 2020

Menu